20. DRŽAVNO TEKMOVANJE SREDNJIH ZDRAVSTVENIH ŠOL SLOVENIJE ZA PRIZNANJE ANGELE BOŠKIN

Dijaki programa zdravstvene nege Srednje šole Izola so se v petek, 27. 3.  2015, v spremstvu ravnateljice Adelije Perne udeležili  20. državnega tekmovanja srednjih zdravstvenih šol Slovenije za priznanje Angele Boškin, ki je potekalo na Srednji gozdarski in lesarski šoli Postojna.  Pod mentorstvom Milve Grego so dijaki Črt Tomažin, Maja Može, Jasmin Omerašević, Sara Petrović, Melisa Hukarević na temo Uspešno dojenje za dobro zdravje otrok in mater sodelovali  na tekmovanju iz zdravstvene nege.  Maja Može je osvojila bronasto priznanje Angele Boškin.

Letošnja tema literarnega in likovnega natečaja, razpisanega v sklopu 20. državnega tekmovanja srednjih zdravstvenih šol Slovenije, je bila Varna hrana. Literarne prispevke so pod mentorstvom Orjane Zonta Bajec oddali Maša Mohorič, Tjaša Ocvirk, Emi Cigula, Hana Vrhovnik. Hana Vrhovnik je prejela priznanje za sodelovanje na natečaju.

Likovne prispevke so pod mentorstvom Marlene Zorjan izdelali Stefany Grlj, Tjaša Jenko, Martina Dodič in  na natečaju osvojili srebrno priznanje.

Vsem udeleženkam tekmovanja, njihovim mentoricam še enkrat iskreno čestitamo za izjemne dosežke in sodelovanje. Vsem skupaj želimo še veliko nadaljnjih uspehov

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.